Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 1 milion de lei prejudiciu la Primăria Cenad. Vezi ce s-a întâmplat cu banii

- Advertisement -

Joi, 27 martie 2014, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, sub coordonarea procurorului general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, au efectuat o percheziţie la sediul Primăriei Cenad, judeţul Timiş, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor angajaţi, bănuiţi de abuz în serviciu.

Cercetările au demarat în urma unei sesizări făcute de Curtea de Conturi Timiş, către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, privind ilegalităţi săvârşite de angajaţi ai primăriei cu privire la folosirea unei sume de bani în alte scopuri decât cele legale. În cursul anului 2012, reprezentanţii instituţiei au accesat 1,8 milioane de lei, în baza unui proiect ce viza împădurirea unor suprafeţe de teren, de peste 73 de hectare, cu diferite specii de puieţi, iar potrivit raportului întocmit de Curtea de Conturi Timiş, investiţia nu s-ar fi materializat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, din suma totală, angajaţii instituţiei ar fi utilizat 1.035.000 de lei, bani care nu pot fi justificaţi în evidenţele contabile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a persoanelor care se fac vinovate.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore