Vești bune pentru timișeni: din 2019 vom circula pe drumuri mai bune. Nu mai puțin de zece tronsoane de drum importante din județ vor intra în reparații cu bani alocați prin PNDL de la Guvernul României. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a precizat că „data de 30 noiembrie este termenul de semnare a documentaţiei cu Ministerul Dezvoltării pentru cele zece drumuri. Am început procedurile pentru studiile de fezabilitate, urmează să facem proiectul tehnic, după ce semnăm cu ministerul. Cel mai probabil anul viitor toate cele zece drumuri vor intra în reparaţii”.

Pe lista de drumuri care vor fi reparate cu cele 150 de milioane de lei alocate prin PNDL se află: – Rovinița – Percosova – Gherman – asfaltare – DN6 – Săcălaz – asfaltare – Seceani – Fibiș – modernizare – Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar – asfaltare – Șipet – Folea – asfaltare – Lucareț – limită judeţ Arad – modernizare – Bazoșu Nou – Recaş – modernizare– Timişoara – Moșnița Nouă – lărgire la patru benzi – Centură Timişoara – Aeroport – sporire capacitate de circulaţie, Valea Lungă Română – Cliciova – asfaltare.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.