Bani prin PNDL pentru Timiș. Lista drumurilor care se vor moderniza cu 150 de milioane de lei

Date:

Vești bune pentru timișeni: din 2019 vom circula pe drumuri mai bune. Nu mai puțin de zece tronsoane de drum importante din județ vor intra în reparații cu bani alocați prin PNDL de la Guvernul României. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a precizat că „data de 30 noiembrie este termenul de semnare a documentaţiei cu Ministerul Dezvoltării pentru cele zece drumuri. Am început procedurile pentru studiile de fezabilitate, urmează să facem proiectul tehnic, după ce semnăm cu ministerul. Cel mai probabil anul viitor toate cele zece drumuri vor intra în reparaţii”.

Pe lista de drumuri care vor fi reparate cu cele 150 de milioane de lei alocate prin PNDL se află: – Rovinița – Percosova – Gherman – asfaltare – DN6 – Săcălaz – asfaltare – Seceani – Fibiș – modernizare – Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar – asfaltare – Șipet – Folea – asfaltare – Lucareț – limită judeţ Arad – modernizare – Bazoșu Nou – Recaş – modernizare– Timişoara – Moșnița Nouă – lărgire la patru benzi – Centură Timişoara – Aeroport – sporire capacitate de circulaţie, Valea Lungă Română – Cliciova – asfaltare.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare