Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bani prin PNDL pentru Timiș. Lista drumurilor care se vor moderniza cu 150 de milioane de lei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vești bune pentru timișeni: din 2019 vom circula pe drumuri mai bune. Nu mai puțin de zece tronsoane de drum importante din județ vor intra în reparații cu bani alocați prin PNDL de la Guvernul României. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a precizat că „data de 30 noiembrie este termenul de semnare a documentaţiei cu Ministerul Dezvoltării pentru cele zece drumuri. Am început procedurile pentru studiile de fezabilitate, urmează să facem proiectul tehnic, după ce semnăm cu ministerul. Cel mai probabil anul viitor toate cele zece drumuri vor intra în reparaţii”.

Pe lista de drumuri care vor fi reparate cu cele 150 de milioane de lei alocate prin PNDL se află: – Rovinița – Percosova – Gherman – asfaltare – DN6 – Săcălaz – asfaltare – Seceani – Fibiș – modernizare – Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar – asfaltare – Șipet – Folea – asfaltare – Lucareț – limită judeţ Arad – modernizare – Bazoșu Nou – Recaş – modernizare– Timişoara – Moșnița Nouă – lărgire la patru benzi – Centură Timişoara – Aeroport – sporire capacitate de circulaţie, Valea Lungă Română – Cliciova – asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala....

10,5 milioane de lei, pentru modernizarea retelei de distributie a gazului, in Timis

Reţeaua de distribuție a gazelor naturale din județul Timiş va fi înlocuită pe o...

Atentie soferi! Temperaturile scazute, viscolul si ninsorile va pot pune probleme. CNAIR: Circulati cu atentie!

Începând de vineri după-masă o mare parte din teritoriul României, înclusiv județul Timiș, sunt...