Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDorele, cât de "curat" lucrezi...! O firmă din Timişoara îşi bate joc...

Dorele, cât de „curat” lucrezi…! O firmă din Timişoara îşi bate joc de lucrările pe care le face FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cazul de mai jos ne-a fost prezentat de un timişorean care locuieşte în apropiere de Piaţa Verde, acolo unde o echipă de muncitori, din categoria „Dorel”, făceau mişto de lucrarea pe care o aveau de executat.

După ce au săpat o groapă „sănătoasă” în asfalt şi au scos un morman de pământ din aceasta, oamenii au umplut carsabilul cu apă, care, aşa cum era firesc, în combinaţie cu pământul a creat un strat serios de nămol… totul în faţa staţiei de troleibuz.

„Astăzi, când m-am întors de la servici am observat că au început ceva lucrări în zona Aradului, mai exact lângă staţia de troleibuz de la Piaţa Verde. După cum se poate vedea, muncitorii devarsă apa murdară ce este pompată din gaură direct pe carosabil şi chiar în staţie. S-a creat o adevărată baltă de nămol şi apă în acea locaţie. Mai mult, lângă unul dintre canale se afla şi un morman de pământ, semn că acela a fost înfundat deja cel puţin o dată” ne-a povestit bărbatul.

„Consider că este inadmisibil ca aceste lucrări să distrugă carosabilul şi chiar hainele oamenilor care trec pe acolo” a adăugat omul, revoltat de situaţia creată de muncitorii din zonă.

Timişoreanul ne-a trimis şi câteva imagini surprinse cu telefonul mobil dar şi un scurt clip video, unde se vede exact că cele povestite de el sunt cât se poate de reale. Omul a mai adăugat că ar fi curios ce măsuri va lua municipalitatea împotriva reprezentanţilor acestor firme, curiozitate pe care o avem şi noi şi mai ales dacă edilul-şef Nicolae Robu are cunoştinţă despre modul cum se lucrează pe şantierele mai puţin „importante” din oraş.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Calea Aradului si alte doua strazi din Timisoara SE INCHID traficului rutier

Reprezentanții Serviciului Transport din cadrul Primăriei Timișoara anunță că în perioada 5-8 iulie, datorită...

Carani, Sanandrei si Covaci, legate de Timisoara prin doua linii metropolitane STPT

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că începând din această lună vor circula...

Linii de autobuz si troleibuz deviate, duminica, in Timisoara

Ultima zi a săptămânii aduce unele modificări în traseele câtorva mijloace de transport în...