Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Autobuzele de pe o linie Expres din Timișoara își schimbă traseul. Vezi ce stație va fi ”eliminată” și cât durează devierea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Circulaţia autobuzelor de pe linia Expres 8 va fi deviată, în perioada 1 aprilie – 15 iunie 2015, datorită lucrărilor ce urmează să fie efectuate de către SC Colterm SA pe strada Islaz. Astfel, autobuzele care circulă pe linia E8 vor circula de pe strada Islaz pe străzile Eternităţii şi Emil Zola, urmând să reintre în traseu pe strada Bujorilor.

În aceste condiţii, staţia de pe strada Islaz nr.103 va fi anulată, urmând să se înfiinţeze staţii pe strada Islaz nr. 107 şi pe strada Emil Zola nr. 143, înainte de strada Bujorilor.

Aceleași lucrări mai suspendă o stație a altui autobuz. Este vorba despre staţia liniei 32, situat pe strada Bujorilor nr. 126 în sensul spre Prefatim, care va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

Tot începând cu data de 1 aprilie 2015, autobuzele de pe linia Expres 8 vor opri într-o nouă staţie. Aceasta va fi amplasată în zona Podului Şaguna, pe Bulevardul Mihai Viteazu nr. 4 şi va fi amplasată doar pe sensul înspre Piaţa Bălcescu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore