Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAutobuzele de pe o linie Expres din Timișoara își schimbă traseul. Vezi...

Autobuzele de pe o linie Expres din Timișoara își schimbă traseul. Vezi ce stație va fi ”eliminată” și cât durează devierea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Circulaţia autobuzelor de pe linia Expres 8 va fi deviată, în perioada 1 aprilie – 15 iunie 2015, datorită lucrărilor ce urmează să fie efectuate de către SC Colterm SA pe strada Islaz. Astfel, autobuzele care circulă pe linia E8 vor circula de pe strada Islaz pe străzile Eternităţii şi Emil Zola, urmând să reintre în traseu pe strada Bujorilor.

În aceste condiţii, staţia de pe strada Islaz nr.103 va fi anulată, urmând să se înfiinţeze staţii pe strada Islaz nr. 107 şi pe strada Emil Zola nr. 143, înainte de strada Bujorilor.

Aceleași lucrări mai suspendă o stație a altui autobuz. Este vorba despre staţia liniei 32, situat pe strada Bujorilor nr. 126 în sensul spre Prefatim, care va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

Tot începând cu data de 1 aprilie 2015, autobuzele de pe linia Expres 8 vor opri într-o nouă staţie. Aceasta va fi amplasată în zona Podului Şaguna, pe Bulevardul Mihai Viteazu nr. 4 şi va fi amplasată doar pe sensul înspre Piaţa Bălcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare