Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tranformarea unei centrale în Punct Termic lasă timișorenii fără apă caldă. Vezi unde și dacă te afectează

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

”Pentru executarea unor lucrări de transformare a centralei în punct termic, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde la centrala termică Păltiniș” susțin reprezentanții companiei, menționând că totul se întâmplă astăzi, joi, 31 iulie 2014, între orele 8:00 și 14:00.

De aceste lucrări vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: 1 Decembrie, Dr. Aurel Cordea, Evlia Celebi, Gheorghe Doja, Feldioara, Ghirlandei, Independenței, Izvorului, Memorandului, Mitropolit Varlam, Virgil Onițiu, Protopop Gheorghe Dragomir, Protopop Gheorghe Popovici, Porumbescu, Sorin Titel, Bv. M. Viteazul, V. Babeș, precum și o parte a imobilelor situate în Piețele Bălcescu, Bisericii și Crucii.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere” se mai arată în comunicatul emis de Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare