”Pentru executarea unor lucrări de transformare a centralei în punct termic, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde la centrala termică Păltiniș” susțin reprezentanții companiei, menționând că totul se întâmplă astăzi, joi, 31 iulie 2014, între orele 8:00 și 14:00.

De aceste lucrări vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: 1 Decembrie, Dr. Aurel Cordea, Evlia Celebi, Gheorghe Doja, Feldioara, Ghirlandei, Independenței, Izvorului, Memorandului, Mitropolit Varlam, Virgil Onițiu, Protopop Gheorghe Dragomir, Protopop Gheorghe Popovici, Porumbescu, Sorin Titel, Bv. M. Viteazul, V. Babeș, precum și o parte a imobilelor situate în Piețele Bălcescu, Bisericii și Crucii.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere” se mai arată în comunicatul emis de Colterm.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.