AcasăStiriSportFostul jucător al lui Poli, Marian Cisovsky: ”M-aș întoarce la Timișoara”

Fostul jucător al lui Poli, Marian Cisovsky: ”M-aș întoarce la Timișoara”

Echipa lui Răzvan Lucescu evoluează mâine seară, acasă, pe arena Ilie Oană din Ploiești, împotriva cehilor de la Viktoria Plzeň. Din lotul gazdelor face parte și fostul component al celor de la Poli Timișoara (echipa din ”era” Iancu), slovacul Marian Cisovsky, care este mai mult rezervă în lotul echipei sale, în ultima perioadă.

Întâmplinați la aeroport de presa locală din Ploiești, echipierii echipei cehe s-au grăbit spre autocarul care ave să-i transporte la hotelul unde vor fi cazați până mâine. Unul dintre sportivii care a acceptat să vorbească cu reprezentanții mass-media a fost chiar Cisovsky, care a declarat că șansele celor două combatante sunt egale, având fiecare oportunități egale de a accede în faza următoare a competiției.

Cea mai interesantă întrebare adresată de un reporter tv lui Cisovsky a fost: ”Te-ai întoarce vreodată să mai joci în România?”, la care răspunsul slovacului a venit cât se poate de prompt: ”Desigur, dar numai la Timișoara!” a spus fostul fundaș central de la Poli.

”Ciso” a jucat în alb-violet între anii 2008-2011, după care a plecat la echipa pentru care evoluează și acum, Viktoria Plzeň. În perioada petrecută în Banat, slovacul, ajuns acum la 34 de ani, a evoluat în 59 de partide și a înscris de 5 ori, sportivul având și 15 prezențe în echipa națională a țării sale.

Partida tur dintre Petrolul Ploiești și Viktoria Plzeň, contând pentru turul trei preliminar al Europa League, care se va disputa joi, 31 iulie, de la ora 21:00, va fi în direct de Digi Sport 1.

Foto:propsort.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente