Poliţiştii Secţiei 5 Timişoara efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi bănuiţi de furtul a 6 acumulatori auto. În fapt, în cursul nopţii trecute, poliţiştii i-au depistat în flagrant pe cei în cauză, în timp ce sustrăgeau acumulatorii de pe autotrenuri parcate pe strada Armoniei din municipiul Timişoara.

Hoţii au încercat să fugă, moment în care unul dintre poliţişti a executat, după efectuarea somaţiilor legale, trei focuri de avertisment în plan vertical. Bărbaţii au fost imobilizaţi, încătuşaţi şi conduşi la sediul secţiei pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi dispuse măsurile legale faţă de cei doi.

Prejudiciul în valoare de 6000 de lei a fost recuperat în totalitate, acumulatorii fiind predaţi păgubiţilor. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.