Un eveniment neplăcut întâmpinat astăzi în Timișoara, în domeniul medical, arată, din nou, că problemele României nu sunt doar de ordin politic. Șpaga, un obicei întâmpinat aproape în orice domeniu, cu precădere și în medicină, scoate la lumină un nou caz. Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a fost prins în flagrant astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în timp ce primea mită suma de 3.000 de lei.

Doctorul Streian Caius Glad a încercat să profite de vulnerabilitatea unui pacient care trebuia operat pe cord, cerându-i inițial suma de 6.000 de lei pentru a-i face intervenția chirurgicală. Flagrantul s-a realizat chiar în cabinetul doctorului de la Institutul Cardio, în momentul în care medicul se pregătea să primească prima tranșă de bani.

Caius Strean a fost ridicat de procurori și dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. În vârstă de 47 de ani, acesta lucrează la Clinica I Chirurgie Cardio-Vasculară.

foto: www.srcv.ro/

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

2 COMENTARII

  1. STIRE DE ULTIMA ORA: Astazi, 15.11.2015, in jurul orei 14, un pacient programat de dr. Streian la operatie saptamana trecuta A MURIT IN STOP CARDIAC. Dupa indepartarea medicului din clinica martea trecuta, in urma unui flagrant regizat de DGA, pacientul aflat in stare grava a ramas „in aer”, nimeni ne asumandu-si interventia extrem de dificila! Astfel, unui OM i s-a luat ULTIMA SANSA DE A TRAI!!! Cine raspunde de moartea acestui om, domnilor procurori si judecatori???

Comments are closed.