ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bătrânel prins, în flagrant, la furat de combustibil. Câți litri a reușit să fure

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale – Post de poliţie Ghiroda efectuează cercetări faţă de un bărbat de 61 de ani, din Timişoara, bănuit de furtul unei cantităţi de combustibil. Bătrânelul a fost prin în flagrant, vineri, 5 decembrie 2014, în jurul orei 6:00, de către poliţişti, în timp ce sustrăgea din rezervorul unui autovehicul staţionat cantitatea de 30 de litri de combustibil.

Prejudiciul creat în valoare de 200 de lei a fost recuperat în totalitate iar bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliţie în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii continuă crcetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză.

Hoțul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore