Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii din Timiș REFUZĂ MITA! Câți bani a refuzat un ”rutierist” din...

Polițiștii din Timiș REFUZĂ MITA! Câți bani a refuzat un ”rutierist” din Jimbolia, pentru a mușamaliza un dosar

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 19 februarie 2015, un agent de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Jimbolia a invitat la sediul instituției un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Checea, județul Timiș, pentru a-i aduce la cunoștință calitatea de inculpat într-un dosar în care era cercetat pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier. Imediat după ce a ajuns la Sediul Poliției, bărbatul urmărit penal i-ar fi oferit polițistului o sumă de bani, neprecizată, pentru a nu dispune măsurile legale.

Ca urmare a denunţului formulat, astăzi, 20 februarie 2015, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Timiș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au organizat acţiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 200 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare