Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au pus ochii pe cafeaua, țigările și alcoolul puse ILEGAL pe piață, la Lugoj FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Vineri, 20 februarie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara şi lucrătorii Direcţiei Regional Vamale din orașul de pe Bega au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile, în zona pieţei George Coşbuc din municipiul Lugoj.

Oamenii legii au depistat patru lugojeni care ofereau spre vânzare produse de contrabandă. Captura ridicată de jandarmii timişoreni, inclusiv din societăţi comerciale din incinta pieţei, constă în peste 200 de pachete de ţigări, de diferite mărci, netimbrate sau marcate cu timbru necorespunzător, 30 de sticle cu alcool etilic concentraţie 96%, precum şi aproximativ 80 de pachete de cafea, mărcile Amaroy, Jacobs şi Dallmayr, la 500 de grame şi un kilogram.

Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi predată lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor aplica şi sancţiunile contravenţionale acestor persoane.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare