AcasăStiriAdministratiePrimarul Timișoarei, nemulțumit de salariul său și al funcționarilor! Ce formulă de...

Primarul Timișoarei, nemulțumit de salariul său și al funcționarilor! Ce formulă de calcul propune pentru a-și crește venitul VIDEO

Nu este prima dată când primarul Timișoarei, după instalarea pe fotoliul de edil al urbei de pe Bega, se plânge de venitul pe care-l obține ca urmare a exercitării funcției de diriguitor al unuia dintre cele mai mari orașe din România. Edilul-șef din capitala Banatului, are și o soluție pentru ”rotunjirea” salariului său, propunând un sistem ”importat” din alte țări.

”Salariile sunt mici, este o realitate. Eu însumi sunt foarte nemulțumit de salariul meu. Nu cred că este corect ca salariul primarului unui oraș ca Timișoara să fie de circa 1.200 de euro. Nu este un lucru normal. Unii dintre absolvenții mei de la Universitate se angajează cu acest salariu. Răspunderea este uriașă, problemtica este extrem de grea și, desigur că sunt nemulțumit și mi-aș dori ca angajații Primăriei să aibă salarii mai mari” a precizat Nicolae Robu.

Întâiul gospodar al municipiului Timișoara spune că, având în vedere faptul că și președintele țării vine de pe un post de primar de municipiu, Klaus Iohannis ar înțelege perfect ceea ce susține liberalul din fruntea Primăriei Timișoara, care este conștient de faptul că nu Iohannis poate majora lefurile edililor locali.

Primarul Timișoarei vine și cu o soluție în sensul ”rotunjirii” veniturilor

”Un salariu normal pentru primarului unui oraș ca Timișoara ar trebui să fie, în mod nomarl 4-5 mii de euro, susține Nicolae Robu. Acesta dă și un exemplu din afara României. ”Există un salariu fix, care e oricum mult mai mare decât în România, la care se adaugă un bonus, în funcție de investițiile care se fac. Pentru că nu e totuna ca un primar să consume banii pe care-i are la dispoziție, pentru funcționare, sau să-i consume pentru a dezvolta, a moderniza comunitatea respectivă. Și atunci se încurajează să se facă investiții” explică edilul-șef al Timișoarei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente