VIDEO Cum ”dovedesc” soferii din Timisoara ca Robu are dreptate, privind praful din oras

- Advertisement -

Zilele trecute primarul Timișoarei, Nicolae Robu, declara că principala cauză a prezenței prafului și a murdăriei din oraș ar fi șoferii care parchează pe spațiile verzi, iar când pleacă din locurile respective aduc pe carosabil cantități însemnate de pământ.

Liberalul Nicolae Robu se laudă frecvent, în ultima perioadă, cu măsurătorile făcute de stațiile de monitorizare a calității aerului din Timișoara, stații care indică un aer bun și foarte bun în capitala Banatului.

”Unii perseverează în defăimarea Timișoarei, mintea lor tulburată de frustrarea conștientizării propriei incapacități de a face ceva pozitiv, benefic, a sterilității trecerii lor prin viață, eu perseverez în prezentarea lucrurilor AȘA CUM SUNT ELE, conform măsurătorilor oficiale, recunoscute și, mai mult, monitorizate de Comisia Europeană, alături de Ministerul Mediului din țara noastră.

Deci, iată ce arată cele patru stații din oraș ale Rețelei Naționale de Monitorizare a Calității Aerului (RNMCA), parte din rețeaua mare a Uniunii Europene. Print screen-ul e de astăzi de la ora 8.20. Notă: depunem toate strădaniile ca asemenea indicații sau, de ce nu, chiar mai bune, pt că e loc, până la “excelent” la toți parametrii, să fie permanente în orașul nostru.

La ora actuală, din când în când, rar, este adevărat și la fel de adevărat, în limitele de frecvență admise în UE, mai avem depășiri”, a scris Nicolae Robu, la începutul acestei săptămâni, pe pagina sa de Facebook.

A doua zi, în cadrul conferinței de presă, edilul de pe Bega a explicat că avem praf pentru că foarte multe mașini sunt parcate pe pământ în tot orașul. ”Noroiul e luat pe cauciucuri și dus pe carosabil! Nu ne mirăm că pe carosabil se vede mizerie. Când vremea e uscată, noroiul se transformă în praf”, a explicat Nicolae Robu.

O dovadă a faptului că Robu are dreptate o puteți vedea și în imaginile de mai jos, unde puteți vedea un autoturism Volksvagen Golf cu numere de GJ, care iese dintre Parcul Civic (zona în care se află statuia lui I.C. Brătianu), înconjurat cu gard pe perioada reabilitării, și imobilul din dreptul stației mijloacelor de transport în comun de pe strada Ion I.C. Brătianu.

Vehiculul iese pe spațiul verde care, între timp, s-a transformat în adevărate tranșee de noroi, și în acest caz nu mai vorbim de o posibilă lipsă a locurilor de parcare ci pur și simplu de NESIMȚIRE, pentru că șoferul Golf-ului a intrat pe acolo pentru a parca.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=FI1NIVUwG2U&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare