Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPiața Libertății se închide din nou tramvaielor! Ce ”surprize” pregătește RATT pentru...

Piața Libertății se închide din nou tramvaielor! Ce ”surprize” pregătește RATT pentru acest weekend

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, RATT anunță că au fost stabilite lucrări la macazul de pe strada Madona, pe linia tramvaiului 5, în zona Blaşcovici. De asemenea, vor continua şi lucrările din Piaţa Libertăţii.

Din aceste considerente, mâine, pe traseul Ronaţ – Balta Verde va circula un autobuz care înlocuieşte tramvaiul 5. Tramvaiul 5 va circula de la staţia Torontal pe la Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Spitalul de Copii Louis Ţurcanu – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Gara de Nord.

A doua zi, duminică, 23 noiembrie 2014, în intervalul orar 5:00-8:00, traseul liniei 5 tramvaie va fi cel normal: Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Piaţa 700 – Piaţa Libertăţii – Prefectură – Piaţa Traian – Prinţul Turcesc – staţia Meteo – Gara de Est. După ora 8:00, din pricina lucrărilor care au loc în Piaţa Libertăţii, tramvaiele de pe această linie vor circula cu deviere de la Piaţa 700 spre Gara de Nord.

Atât sâmbătă cât şi duminică, începând cu ora 8:00 linia tramvaiului 6 va fi suspendată toată ziua, tot din pricina lucrărilor din Centrul istoric. Modificările se aplică pe tot parcursul zilei, până la retragerea tramvaielor în depou.

Începând de luni, 10 noiembrie, liniile 5 şi 6 tramvaie vor reveni pe traseul cunoscut, prin Piaţa Libertăţii.

Foto: Eye in the Sky

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare