Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

TOP NAŢIONAL al judeţelor cu cei mai PROŞTI ŞOFERI din România

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
În unele judeţe ale patriei, doar 30% dintre candidaţi reuşesc să obţină permisul de conducere din prima încercare. Printre cei mai nepricepuţi şoferi se numără cei din Harghita şi Giurgiu, urmaţi de Covasna şi Olt.

Candidaţii din Harghita pică cel mai des examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Un procent de peste 67% dintre harghiteni nu au reuşit să ia permisul auto din prima încercare. Ei sunt urmaţi de cei din judeţul Giurgiu (66,47%) şi Covasna, cu 66,44% de nepromovaţi.

Rezultate ruşinoase au obţinut şi oltenii. Aproape două treimi dintre cei care s-au prezentat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere nu au reuşit să treacă de cele două probe – teoretică şi practică.

Într-un top al celor mai slabi pregătiţi candidaţi din Oltenia, pe primul loc se află cei din judeţul Olt, urmaţi de mehedinţeni şi gorjeni. 63,7% dintre candidaţii din Olt au picat proba teoretică sau pe cea practică, iar în Mehedinţi au fost respinşi aproape 61% dintre cei care vor să obţină permisul de conducere, scrie gds.ro.

Aceste două judeţe sunt urmate de Gorj, cu aproape 60% dintre candidaţi respinşi la prima examinare, şi de Dolj, cu 59,6% respinşi. Cei mai conştiincioşi au fost vâlcenii, 43% dintre ei promovând din prima încercare examenul.

Aceeaşi statistică a D.R.P.C.I.V. mai arată că la Piteşti nu se mai obţin chiar atât de uşor permisele de conducere, judeţul Argeş figurând în acest clasament cu 57% candidaţi respinşi la examenele pentru obţinerea permiselor de conducere susţinute pe parcursul anului trecut, ca şi Vâlcea.

La polul opus, judeţele cu cei mai buni şoferi sunt Prahova, cu peste 54.71% de candidaţi care au reuşit să obţină permisul de conducere din prima încercare. Cu un procent de reuşită de peste 50% se situează şi conducătorii auto din Bihor, Sibiu şi Bucureşti. Sursa:rtv.net

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare