Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Umbreluțele au plecat, dar Asociația Noi Re-Creăm cheamă timișorenii ”la joacă”, de Zilele Fericirii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Evenimentul se va desfășura astăzi, 3 iulie 2014, începând cu orele 19:00, pe Aleea pietonală Mărășești. Sunt așteptați deopotrivă copii și adulți care nu și-au pierdut spiritual ludic, pentru a lua parte la jocuri și demonstrații diverse: acrobații pe bicicletă, ping pong, un meci de fotbal alături de echipa FC Ripensia Timișoara, dar și dans alături de o trupă de street dance.

Asociația Noi Re-Creăm, alături de Life Care, invită timișorenii să se implice activ și creativ în decorarea unor măsuțe și scaune care vor fi donate ulterior unei case de copii. Jocurile copilăriei, precum șotron sau rațele și vânătorii vor fi și ele vedete ale zilei, cei mai buni participanți fiind recompensați cu premii. Și bineînțeles, din cadrul evenimentului nu putea lipsi un concurs de ”selfie”, în fața Panoului Fericirii instalat pe aceeași Alee pietonală Mărășești, care aduce câștigătorilor un kit al fericirii.

”Vă așteptăm în număr cât mai mare!” sună invitația lansată de organizatori!

Foto:brucerosenstein.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare