Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Promisiuni de la Guvern pentru CENTURA SUD a Timișoarei. Vezi când încep lucrările și câți bani costă!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, a anunțat astăzi că la Întâlnirea Comitetului Exectuvi Național al PSD, la care au participat liderii din toată țara a grupării Social Democrate, s-a pus în discuție lista prioritară a proiectelor importante ale județuțului Timiș. Bojin, care a fost prezent la întrunire, a explicat că a obținut promisiunea guvernului de a susține demararea lucrărilor la centura de sud a orașului. Potrivit pesedistului, costurile pentru lucrare sunt de 95 de milioane de euro, iar în acest an se vor demara achizițiile de materiale și utilaje necesare începerii proiectului.

„S-a discutat despre lista prioritară a proiectelor mari pe care județul Timiș le susține pentru a putea fi realizate. Unul din aceste proiecte este centura de sud a Timișoarei, în acest an se vor demara achiziția pentru lucrări, acțiune care va dura probabil până la sfârșitul iernii. Costurile pentru realizarea acestei lucrări sunt mari, 95 de milioane de euro, dar realizarea centurii ar scoate din impas traficul din oraș, nu numai care vine înspre Timișoara, dar ar ajuta și municipiul, care ar scăpa de circulația grea”, a explicat Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

O asociere romano-maghiara supervizeaza constructia centurii Sud a Timisoarei

O asociere dintre o societate timișoreană și o societate din Ungaria a fost desemnată...

Promisiuni de la Guvern: Ambulanta in fiecare comuna din Romania

Guvernul a adoptat un Memorandum privind instituirea schemei de ajutor de minimis pentru Programul...

23 de milioane de lei pentru spitalele din Timis, de la Ministerul Sanatatii

Ministerul Sănătății a alocat 10 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor de investiții la...