Președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, a anunțat astăzi că la Întâlnirea Comitetului Exectuvi Național al PSD, la care au participat liderii din toată țara a grupării Social Democrate, s-a pus în discuție lista prioritară a proiectelor importante ale județuțului Timiș. Bojin, care a fost prezent la întrunire, a explicat că a obținut promisiunea guvernului de a susține demararea lucrărilor la centura de sud a orașului. Potrivit pesedistului, costurile pentru lucrare sunt de 95 de milioane de euro, iar în acest an se vor demara achizițiile de materiale și utilaje necesare începerii proiectului.

„S-a discutat despre lista prioritară a proiectelor mari pe care județul Timiș le susține pentru a putea fi realizate. Unul din aceste proiecte este centura de sud a Timișoarei, în acest an se vor demara achiziția pentru lucrări, acțiune care va dura probabil până la sfârșitul iernii. Costurile pentru realizarea acestei lucrări sunt mari, 95 de milioane de euro, dar realizarea centurii ar scoate din impas traficul din oraș, nu numai care vine înspre Timișoara, dar ar ajuta și municipiul, care ar scăpa de circulația grea”, a explicat Bojin.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.