Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Corpul nou de la Țurcanu beneficiază de pe urma rectificării bugetare. Vezi câți bani primește de la Guvern!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean, a anunțat astăzi că Guvernul va aloca bani pentru construcția noului corp al Spitalului de Copii, Louis Țurcanu. Potrivit pesedistului, la cel târziu 22 iulie va fi încheiat procesul de rectificare bugetară, iar câteva din proiectele în derulare din județul Timiș va urma să beneficieze de fonduri adiționale. Astfel, susține Bojin, suma pe care o va primi Primăria Timișoarei pentru lucrarea de la Țurcanu va fi de 5 milioane de lei.

„Am avut întâlnirea duminică, luni și marți cu Comitetul Executiv Național, dar și liderii și președinții de comisii din Camera Deputaților și din Senat. Am discutat despre rectificarea de buget care se va întâmpla în 22 iulie. Va fi o rectificare pozitivă, vor fi alocați bani direct către consiliile județene. Vă mărturisesc că sumele nu vor fi extraordinar de mari. Avem șansa ca de la un capitol la altul să putem să le schimbăm ca sume și să vedem unde să investim. Prin rectificare aceasta vor veni banii pentru și pentru  Spitalul de Copii, domnul Robu va primi banii pe care i-a cerut. Suma despre care vorbim este de 5 milioane de lei, pe anul acesta”, a declarat Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare