S-a sinucis asistenta medicală ce a dezvăluit informaţii despre Ducesa de Cambridge

1
1014

 

În această dimineaţă, asistenta medicală care a dezvăluit informaţii medicale despre ducesa de Cambridge s-a sinucis.

Femeia a fost găsită moartă în locuinţa sa.

„Suntem alături de familia şi prietenii ei. Toată lumea este şocată de pierderea unei colegi iubite şi valoroase. Acesta este un eveniment tragic. Jacintha era o asistentă de primă clasă care a îngrijit sute de pacienţi cât a fost cu noi. Ea va fi regretată profund.”, a declarat directorul spitalului unde a lucrat asistenta.

Jacintha Saldanha , a fost victima unei  farse realizată de către doi jurnalişti ai unui post australian. Aceştia s-au dat drept Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Charles pentru a obţine informaţii medicale despre starea de sănătate a lui Kate.

Atât familia regală, cât şi reprezentanţii postului de radio au transmis condoleanţe familiei asistentei

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Intamplarile de acest gen sunt atat de bizare incat stai si te gandesti de ce sa intampla astfel de lucruri. Mintea si constinta omului este atat de profunda incat aproapte ca ar trebuie sa ne fie teama de reactiile pe care am putea sa le avem, uneori fara sa constientizam.

Comments are closed.