ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat a murit călcat de tren în zona Fructus din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Momente dramatice în zona Fructus din Timișoara, după ce un bărbat a fost călcat de tren. Din primele informații, se pare că victima are în jur de 42-45 de ani și nu s-a asigurat atunci când a trecut peste calea ferată.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, și cei de la SMURD. Circulația trenurilor a fost blocată, iar cei de la ISU au scos trupul bărbatului de sub roțile trenului. Bărbatul lovit de tren a murit pe loc, iar medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut decât să constate decesul. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi dacă a fost vorba de o sinucidere, sau bărbatul nu a văzut trenul venind.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore