UPDATE 2: Accident grav pe strada Cluj din Timişoara: o femeie a decedat, iar şoferul a fugit de la locul faptei

Accident în această dimineaţă pe strada Cluj din Timişoara în jurul orei 05:45, unde un şofer care rula cu viteză a rupt un copac de pe marginea şoselei, a omorât o tânăra de 34 de ani, pasagera în autoturism, iar apoi a fugit.


Din primele informaţii de la locul accidentului, conducătorul unui autoturism Alfa Romeo, se deplasa dinspre Pasajul Michelangelo, înspre Spitalul Judeţean. La intersecţia cu strada 1 Decembrie, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar în dreptul staţiei de troleibuz de pe strada Cluj, a rupt un copac de pe marginea şoselei după care s-a oprit în mijlocul drumului. În urma impactului pasagera din dreapta, o tânăra de 34 de ani nu a supravieţuit, iar şoferul a fugit de la locul faptei.

Maşina era plină cu găleţi de tifel, gresie şi scule pentru zidărie, cel mai probabil şoferul lucra în domeniu sau îşi renova locuinţa. În urma impactului violent cu pomul, găleţile de tiefel s-au spart, iar asta le-a îngreunat munca de cercetare a poliţiştilor la faţa locului. Șoferul a fost identificat și este căutat la aceasta oră de polițiștii rutieri.

Șoferul fugar se va alege acum cu dosar penal pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.

UPDATE 1: Catană Cristian, şoferul fugar a fost prins în urmă cu aproximativ o oră şi este internat la Spitalul Clinic Judeţean. Acesta acuză dureri la coloana vertebrală şi a fost preluat de medici. Am aflat pe surse de la un apropiat al şoferului, că acesta s-ar fi ,,cinstit” la o terasă din zona Complexului Studențesc, unde a cunoscut-o pe tânăra decedată. Ulterior s-a oferit să o conducă pe tânără acasă cu maşina, deşi acesta consumase băuturi alcoolice.

În cazul în care acesta va rămâne internat în spital, poliţiştii vor cere Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara să emită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind ulterior păzit de polițiști în spital.

UPDATE 2: Catana Cristian, şoferul care a fugit de la locul accidentului, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Acesta se află internat sub pază în spital cu: 11 coaste rupte, fractură de antebraț, un plămân afectat și un hematom la cap.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Wb9Ncv1ffnw&feature=youtu.be]

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=uO0Zd-osXkE&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img