ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un şofer beat a făcut prăpăd într-o parcare de pe strada Muzicescu din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conducătorul unui autoturism marca Ford Mondeo, a distrus şase maşini în parcarea de pe strada Muzicescu şi a fugit de la locul accidentului. Câţiva martori găsiţi de poliţişti la faţa locului, le-au povestit că: „doi tineri aflaţi în stare de ebrietate au lovit maşinile parcate regulamentar şi au luat-o la „sănătoasa” printre blocuri.”

Tot martorii au povestit că pasagerul din dreapta era atât de beat încât după impact a început să vomite pe geamul şi uşa maşinii. Poliţiştii au plecat în urmărirea lor, dar nu i-au mai găsit pe tineri aceştia făcându-se nevăzuţi. Întorşi la locul incidentului politstii au constatat dezastru făcut de aceştia şi au stat de vorbă cu martorii. Niciunul din proprietarii autoturismelor nu au auzit zgomotul provocat de impact.

Un caz asemănător s-a derulat în luna mai, când un şofer beat, tot cu un Ford Mondeo, a „barberit” patru maşini parcate regulamentar pe Calea Buziaşului. Legislaţia PROASTĂ din România, le permite şoferilor BEŢIVI sau NU, să se prezinte în 24 de ore la cel mai apropiat post de poliţie şi să anunţe incidentul. Nu ştim dacă până la ora asta când am scris materialul, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şoferul fugar.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore