Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un şofer beat a făcut prăpăd într-o parcare de pe strada Muzicescu din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conducătorul unui autoturism marca Ford Mondeo, a distrus şase maşini în parcarea de pe strada Muzicescu şi a fugit de la locul accidentului. Câţiva martori găsiţi de poliţişti la faţa locului, le-au povestit că: „doi tineri aflaţi în stare de ebrietate au lovit maşinile parcate regulamentar şi au luat-o la „sănătoasa” printre blocuri.”

Tot martorii au povestit că pasagerul din dreapta era atât de beat încât după impact a început să vomite pe geamul şi uşa maşinii. Poliţiştii au plecat în urmărirea lor, dar nu i-au mai găsit pe tineri aceştia făcându-se nevăzuţi. Întorşi la locul incidentului politstii au constatat dezastru făcut de aceştia şi au stat de vorbă cu martorii. Niciunul din proprietarii autoturismelor nu au auzit zgomotul provocat de impact.

Un caz asemănător s-a derulat în luna mai, când un şofer beat, tot cu un Ford Mondeo, a „barberit” patru maşini parcate regulamentar pe Calea Buziaşului. Legislaţia PROASTĂ din România, le permite şoferilor BEŢIVI sau NU, să se prezinte în 24 de ore la cel mai apropiat post de poliţie şi să anunţe incidentul. Nu ştim dacă până la ora asta când am scris materialul, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şoferul fugar.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...