ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pieton de 57 de ani, din Lugoj, ACCIDENTAT pe trecerea de pietoni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi, 27 noiembrie 2014, în jurul orei 7:30, poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Timişorii din prașul de pe râul Timiș.

Ajunși la faţa locului, ooamenii legii au constatat că un bărbat de 54 de ani, din Lugoj, a accidentat un pieton care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului, pietonul, un bărbat de 57 de ani, din Lugoj a suferit răni uşoare.

Șoferul neatent are acum dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore