ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vanghelie: Ponta să plece acasă. Fac toate demersurile până când va pleca din fruntea Guvernului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marian Vanghelie e foc și pară după ce-a fost exclus din PSD. Primarul Sectorului 5 din București a răbufnit aseară, într-o emisiune la Realitatea TV, că a fost sunat de mai mulţi parlamentari, „din mai multe zone”, nu doar din partidul din care a fost dat afară. „N-am să mă opresc până n-am să fac un grup parlamentar să schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie să plece acasă. Am să mă ocup şi am să fac toate demersurile până când acest om va pleca şi din fruntea Guvernului şi din PSD”, a susţinut el.

Vanghelie a dezvăluit că are de gând să creeze „un plan de organizare” pe care să-l prezinte în public. „Sunt dispus să pun umărul, cu nişte parlamentari din această ţară, să formăm un guvern adevărat, care trebuie să schimbe regulile în această ţară”, a mai spus fostul pesedist.

Primarul ”care este” a susținut că pe fostul său coleg de partid, Victor Ponta, nu-l prind sărbătorile pascale în fotoliul de premier, iar guvernul său va cădea până la Paști. „Sunt mulţi oameni în PSD care nu mai suportă păcăleala lui şi el o să vadă în următoarea perioadă, dacă sunt bun, dacă nu sunt bun, dacă mă iubeşte lumea, dacă nu mă iubeşte lumea. Îi transmit public: două săptămâni, Victor, nu durează mult şi începem să ne vedem valorile împreună. Eu nu sunt premier, nu sunt nici preşedinte de partid, o să fac un ONG micuţ şi o să comunic cu toţi românii, cu toţi din partid, cu parlamentarii, cu parlamentarii şi de la celelalte partide”, a mai spus Marian Vanghelie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore