ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ÎN SFÂRȘIT! Podul de la Albina a fost dat în folosință! Traficul rutier pe DJ 592 a fost reluat normal

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Începând de astăzi, 28 noiembrie 2014, ora 11:00, șoferii care folosesc Drumul Județean 592 pot fi bucuroși întrucât restricția de la km 14+392, de pe raza localităţii Albina, a fost ridicată. Astfel, a fost deschisă circulația pe ambele sensuri de mers, rămânând în vigoare restricţiile privind numai viteza de deplasare pe acea porţiune.

Măsurile de restricţionare a traficului rutier în zonă au fost impuse începând cu data de 1 octombrie 2014, întrucât în zona respectivă au fost executate lucrări de construire şi reabilitare a podului ce traversează râul Timiş.

Poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie, ne informează Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore