Ciculaţia prin Pasajul Jiul se închide temporar. Cât e valabilă măsura

Date:

Veşti proaste pentru şoferii care circulă prin zona central a oraşului: circulaţia prin Pasajul Jiul se închide temporar. Decizia a fost luat de Comisia de circulaţie din cadrul primăriei. Conform primarului Nicolae Robu, toate lucrările la Pasajul Jiul ar trebui să se finalizeze la sfârşitul lunii septembrie. Detalii legate de restricţia impusă puteţi citi mai jos:

„Măsura este valabilă pe strada Circumvalaţiunii, doar în zona pasajului CFR, în data de 4 august, de la ora O la orele 6 şi în 5 august 2017, tot între orele zero şi 6 dimineaţa. Oprirea totală a circulaţiei pe sub pasaj este necesară, deoarece se va lucra la demolarea fundaţiilor vechi ale porţilor de gabarit ale pasajului de cale ferată, în cadrul investiţiei pe care o realizează primăria”, transmite primăria.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare