Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Crin Antonescu este suspicios: „PSD va încerca să fure alegerile”

- Advertisement -

Crin Antonescu, președintele PNL, a fost prezent ieri la Timișoara în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cum este obișnuit ca înainte de ziua votului toate partidele să se acuze între ele de furt electoral, Antonescu a declarat că dacă partidul democrat socialist are șansa să fure alegerile, o va face.

„După comportamentul de o neasemuită lăcomie, pentru că trebuie să fii îngrozitor de lacom ca după ce ai 40%, 42%, 44% în sondaje, după ce domnul prim-ministru în fiecare seară salvează câte o bătrânică de la înec, tămăduiește oameni betegi, face numai fapte bune, să mai vii și cu cârdul de candidați  europarlamentari la copilițele acelea (gimnastele române n.r), asta arată o lăcomie și o nesimțire, mai clar spus, care trebuie să ne pună în gardă că dacă vor putea să fure vor fura”, a declarat Antonescu

Totuși, liberalul a explicat că este optimist că nu se vor frauda alegerile, deoarece instituțiile României sunt suficient de mature încât să împiedice frauda și să asigure un process electoral democratic.

„Nu fac un proces de intenție nimănui, cred că România are instituții suficient de mature încât să poată asigura un proces electoral democratic și corect, dar cred că trebuie să fim atenți”, a încheiat liberalul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qulqK1eyrds&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore