Crin Antonescu este suspicios: „PSD va încerca să fure alegerile”

- Advertisement -

Crin Antonescu, președintele PNL, a fost prezent ieri la Timișoara în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cum este obișnuit ca înainte de ziua votului toate partidele să se acuze între ele de furt electoral, Antonescu a declarat că dacă partidul democrat socialist are șansa să fure alegerile, o va face.

„După comportamentul de o neasemuită lăcomie, pentru că trebuie să fii îngrozitor de lacom ca după ce ai 40%, 42%, 44% în sondaje, după ce domnul prim-ministru în fiecare seară salvează câte o bătrânică de la înec, tămăduiește oameni betegi, face numai fapte bune, să mai vii și cu cârdul de candidați  europarlamentari la copilițele acelea (gimnastele române n.r), asta arată o lăcomie și o nesimțire, mai clar spus, care trebuie să ne pună în gardă că dacă vor putea să fure vor fura”, a declarat Antonescu

Totuși, liberalul a explicat că este optimist că nu se vor frauda alegerile, deoarece instituțiile României sunt suficient de mature încât să împiedice frauda și să asigure un process electoral democratic.

„Nu fac un proces de intenție nimănui, cred că România are instituții suficient de mature încât să poată asigura un proces electoral democratic și corect, dar cred că trebuie să fim atenți”, a încheiat liberalul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qulqK1eyrds&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Fermă de păuni la Dudeştii Noi

Atunci cȃnd un vis devine realitate, un om se...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare