Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCrin Antonescu este suspicios: „PSD va încerca să fure alegerile”

Crin Antonescu este suspicios: „PSD va încerca să fure alegerile”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Crin Antonescu, președintele PNL, a fost prezent ieri la Timișoara în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cum este obișnuit ca înainte de ziua votului toate partidele să se acuze între ele de furt electoral, Antonescu a declarat că dacă partidul democrat socialist are șansa să fure alegerile, o va face.

„După comportamentul de o neasemuită lăcomie, pentru că trebuie să fii îngrozitor de lacom ca după ce ai 40%, 42%, 44% în sondaje, după ce domnul prim-ministru în fiecare seară salvează câte o bătrânică de la înec, tămăduiește oameni betegi, face numai fapte bune, să mai vii și cu cârdul de candidați  europarlamentari la copilițele acelea (gimnastele române n.r), asta arată o lăcomie și o nesimțire, mai clar spus, care trebuie să ne pună în gardă că dacă vor putea să fure vor fura”, a declarat Antonescu

Totuși, liberalul a explicat că este optimist că nu se vor frauda alegerile, deoarece instituțiile României sunt suficient de mature încât să împiedice frauda și să asigure un process electoral democratic.

„Nu fac un proces de intenție nimănui, cred că România are instituții suficient de mature încât să poată asigura un proces electoral democratic și corect, dar cred că trebuie să fim atenți”, a încheiat liberalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare