ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nu se mai interzice ridicarea maşinilor de către Îngerii Galbeni. Dar poliţia locală îi paşte cu prăjina

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atât de controversata societate a Îngerilor Galbeni a primit frâu liber la ridicat maşini din parcările private, însă consilierii locali au promis că domnii poliţişti îi vor pândi la fiecare colţ, pregătiţi cu amenzi. Amenzi pentru ce ? Pentru tranzitarea Timişoarei, cică. „Asumarea înseamnă să nu se mai interzică ridicarea de mașini din parcările supermarketurilor private sau alte parcări private. Deci ei pot ridica mașinile, dar pot fi amendaţi pentru tranzitarea Timişoarei, conform hotărârii, pentru că doar organele administraţiei publice locale sau administratorul drumului public şi Poliţia pot ridica şi transportă maşini, ei nu. O Mărie cu altă pălărie… Când ies din parcare, îi putem amenda”, declara, conform surselor, secretarul primăriei, Ioan Cojocari.

Oare cât de competentă este această hotărâre ? Îngerii ridică respectivul autovehicul, ies pe drumurile publice şi, din senin, apare o maşină de poliţie gata să-i sancţioneze ? Că ce ? Taxa de tranzit intrată în vigoare chiar anul acesta, trebuie plătită de către cei cu vehicule de transport marfă de peste 7,5 tone care traversează municipiul Timişoara. Să presupunem că auovehiculele „fiinţelor spirituale” cântăresc între 3,5 şi 4 tone, în cazul în care vor ridica o „buburuză” de maşină, masa nu va depăşi limitele maxime admise. Poate dacă se chinuie un pic şi o ridică cu vreo cinci persoane înăuntru şi patru plase de d’ale gurii. În plus, va fi practic imposibil ca poliţiştii să sesizeze fiecare fărădelege sau vor „planta” câte un spion la fiecare Profi şi Billa din oraş?

„În spațiul privat nu mai putem interveni, dar, dacă se cară mașini pe domeniul public, pentru că toate drumurile sunt publice, noi putem aplica acele amenzi. Poliția Locală poate identifica, în trafic sau în urma unor sesizări, aceste mașini galbene care au declanșat un adevărat scandal în Timișoara. Poliția Locală are voie să intre pe domeniul public, nu în parcările private”, a mai adăugat şi consilierul local, Radu Ţoancă.

S-au interzis blocarea, ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Timişoara, precum şi depozitarea vehiculelor ridicate în alte spaţii decât cele aprobate de către municipalitate. Hotărârea aceasta a mai intrat o dată în vigoare, cel puţin teoretic. Însă, Îngerii Galbeni îşi continuă nestingheriţi treaba, căci , în fond, dacă afacerea merge, ce rost are să o asupreşti?

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Oare realizeaza cineva ridicolul situatiei???? E ca si cum mi-ar spune cel care trebuie sa aibe grija de mine ca pentru asta e platit din banii mei,adica prefectura,primarie,politie, ca nu poate face nimic impotriva unui privat care imi abuzeaza bunul meu propriu. Deci vine cam asa. DACA HOTUL ITI FURA DIN MASINA NU PUTEM FACE NIMIC PENTRU CA FURA DINTR-UN SPATIU PRIVAT, DAR DACA PLEACA CU MASINA DIN LOC LAS CA IL PRINDEM NOI SI-L AMENDAM ….. ????????????????????? Woooooow …. in ce tara traim ….. cu legi facute de ingineri,vanzatori,mecanici,profesori de muzica, si ce o mai fi prin parlamentul ala. Oameni platiti de noi sa aibe grija de noi……. sa gandeasca legi care sa ne protejeze nu sa ne decimeze. Oare cati constientizeaza imnul nostru de stat……DESTEAPTA-TE ROMANEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore