ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Popa: „Vedem Lugojul ca pe o țintă!”. Copreședintele PNL a anunțat data din care va începe campania electorală VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alegerile din 2016 încep să producă mișcări de trupe în cadrul partidelor politice. Dan Popa, copreședintele PNL, a anunțat ieri data din care PNL se va apuca serios de treabă în vederea câștigării a cât mai multor primării timișene la anul, dar în special a Consiliului Județean și Primăriei Timișoara.

„Am avut ieri un comitet județean de coordonare la care am făcut un bilanț al întregii noastre activități de la momentul fuziunii. Colegii noștri și-au exprimat în fișa de aspirații pe care au completat-o exact dorințele pe care le au acum. Am hotărât ca din 16 octombrie să pregătim campania, luând localitate cu localitate, iar pe baza evaluărilor vom încerca să construim echipe în fiecare localitate ca să câștigăm alegerile. Noi suntem un partid puternic, considerăm că principalul nostru contracandidat este PSD-ul, pentru că ați văzut că se întărește pe zi ce trece în țară. Cei care sunt pe lângă noi vor încerca să-și tragă cât mai multe procente. Ținta noastră este să câștigăm Consiliul Județean și Primăria Timișoara și cât mai multe primării în județ. Este clar, cei mai buni vor avea de ales între PNL și PSD. ”, a specificat Dan Popa.

Cât despre al doilea oraș ca importanță din Timiș, acolo unde PSD-ul se află la conducere, penelistul îl vede ca pe un obiectiv important. „Vedem Lugojul ca pe o țintă. În rest, suntem echilibrați și încercăm să câștigăm cât mai multe localități”, a încheiat Dan Popa.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore