Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăEXCLUSIV! După conflictul cu Robu, fostul prefect Drăgănescu a decis ce funcție...

EXCLUSIV! După conflictul cu Robu, fostul prefect Drăgănescu a decis ce funcție vrea în PNL. Ce spune despre cearta de pe Facebook

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A lăsat PSD şi a trecut la oamenii din propria organizaţie. Vorbim despre liderul demisionar al PNL Timiş, Nicolae Robu, care ieri, s-a certat pe un grup privat de Facebook cu doi foşti lideri ai PNL Timiş, Viorel Coifan şi Ovidiu Drăgănescu.

„GATA CU SILENZIO STAMPA! Domnilor Coifan şi Drăgănescu, chiar credeţi că VOI sunteţi în măsură să daţi lecţii de cum trebuia/trebuie să se facă politică în PNL Timiş?! Vooi?! O să postez – apropo de memorie!- cum se prezintă în cifre, nu în demagogii, „epoca de aur” Coifan+Drăgănescu a PNL Timiş (asa, ca preambul: Preşedintele Pnl Timis Viorel Coifan s-a clasat în acele vremuri „de glorie” pe locul 4, în cursa pt functia de Primar al Timişoarei, cu 6.01 % din voturi! Da, oameni buni, 6% si locul 4 şi acest personaj imi dă toată ziua lecţii mie, care am obţinut în 2012 49.76% şi în 2016 52.96%, castigând de fiecare dată competiţia!”, le-a scris Robu celor doi, după ce aceştia au atenţionat că este nevoie de mai multă atenţie atunci când se aleg candidaţii pentru funcţiile de consilieri judeţeni. Amintim că, sâmbătă, pesedistul Călin Dobra a fost ales preşedinte al CJ Timiş, cu votul a doi liberali, care au acţionat contrar ordinului de partid.

Fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, spune că nu a avut niciun moment intenţia de a-l jigni sau a-l critica pe Robu prin comentariile sale.„Eu nu vreau să inflamez şi mai tare lucrurile, dar nu înţeleg de ce s-a supărat pentru că noi acolo încercam să analizăm mersul PNL-ului din ultimele cinci sau şase luni. Eu am zis că vina nu a fost chiar a tuturor, ci a celor care au avut mai multă putere de decizie. (…) Momentan Robu încă nu şi-a dat demisia. El trebuie să meargă la Bucureşti, probabil cei de la Bucureşti vor să îl ţină în funcţie. Habar nu am. Eu aş vrea să fiu membru în Biroul Naţional, am fost secretar general pe ţară şi cam cunosc la nivel naţional treaba. Nu se ştie, momentan aşteptăm şi noi. Trebuia în 15 să se discute situaţia din organizaţiile unde s-au prezentat demisii, dar nu se ţine nici acum şedinţă de Biroul Naţional. Mai repede m-aş gândi la Biroul Naţional decât la preşedinţia filialei, am fost de vreo trei ori în Biroul Naţional, apoi am venit prefect şi ne-a făcut Tăriceanu apolitici. (…) Nu l-a atacat nimeni, că de asta m-am mirat. Era nervos, noi chiar nu eram nervoşi, nici eu, nici Coifan. (…) Nici eu, nici Coifan nu am comentat la adresa lui, în postarea mea nu am zis nimic de el. Nu l-am nominalizat”, a declarat Drăgănescu pentru Vocea Timişului.

1 COMENTARIU

  1. Domnului primar Robu ia intrat vopseau de par direct prin scalp si si a intunecat mintea..sondajele expuse sunt apuse de mult..astazi sau maine va fi votat doar de vecinii de pe casa scarii..dansul uita ca programul de guvernare al PNL nu a fost …respectat..schimbati va stilistul stimate domn..sunte ti cum spunea Trump despre NATO…invechit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare