Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPROTESTE și la Sânnicolau Mare față de tragedia din clubul Colectiv

PROTESTE și la Sânnicolau Mare față de tragedia din clubul Colectiv

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nu doar pe străzile marilor orașe din România s-a ieșit în semn de solidaritate față de victimele din clubul Colectiv. Astăzi a venit și rândul locuitorilor din Sânnicolau Mare, pe care nici frigul, și nici ceața densă abătută asupra micuței urbe din vestul țării, nu i-a oprit să se întâlnească în mod organizat și să aprindă o lumânare, pentru a-și comemora semenii trecuți în neființă.

Centrul orașului a fost locul de întâlnire al celor peste 50 de sânmicloșeni, în special tineri, dar nu numai, care s-au mobilizat și au venit în special cu sufletul, arătând că fiecare gest contează. A fost mai degrabă o întâlnire ca într-o mare familie unită de această dată, o plimbare de seară, decât un protest, majoritatea chipurilor recunoscându-se între ele, prieteni mai apropiați sau mai puțin apropiați, și mai uniți pentru câteva clipe.

Nu s-au scandat lozinci, iar nemulțumirea lor a fost una tacită, subînțeleasă, pentru că problemele cu politicienii nu-i ocolesc pe locuitorii niciunui oraș din România, din păcate. Câteva zeci de lumânări au fost aprinse la monumentul din fața Școlii Generale Theodor Bucurescu nr. 1, în jurul căruia, după câteva zeci de minute, s-a ținut și un minut de reculegere.

Priviri demne, un tricolor fluturat, gânduri pentru un viitor mai bun și câteva bannere cu clasicele mesaje răspândite pretutindeni în aceste momente dificile pentru România au fost lucrurile cu care locuitorii din Sânnicolau Mare s-au înarmat într-o seară mai aproape, mai unită, împreună pentru Colectiv, dar în special pentru viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare