ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PROTESTE și la Sânnicolau Mare față de tragedia din clubul Colectiv

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu doar pe străzile marilor orașe din România s-a ieșit în semn de solidaritate față de victimele din clubul Colectiv. Astăzi a venit și rândul locuitorilor din Sânnicolau Mare, pe care nici frigul, și nici ceața densă abătută asupra micuței urbe din vestul țării, nu i-a oprit să se întâlnească în mod organizat și să aprindă o lumânare, pentru a-și comemora semenii trecuți în neființă.

Centrul orașului a fost locul de întâlnire al celor peste 50 de sânmicloșeni, în special tineri, dar nu numai, care s-au mobilizat și au venit în special cu sufletul, arătând că fiecare gest contează. A fost mai degrabă o întâlnire ca într-o mare familie unită de această dată, o plimbare de seară, decât un protest, majoritatea chipurilor recunoscându-se între ele, prieteni mai apropiați sau mai puțin apropiați, și mai uniți pentru câteva clipe.

Nu s-au scandat lozinci, iar nemulțumirea lor a fost una tacită, subînțeleasă, pentru că problemele cu politicienii nu-i ocolesc pe locuitorii niciunui oraș din România, din păcate. Câteva zeci de lumânări au fost aprinse la monumentul din fața Școlii Generale Theodor Bucurescu nr. 1, în jurul căruia, după câteva zeci de minute, s-a ținut și un minut de reculegere.

Priviri demne, un tricolor fluturat, gânduri pentru un viitor mai bun și câteva bannere cu clasicele mesaje răspândite pretutindeni în aceste momente dificile pentru România au fost lucrurile cu care locuitorii din Sânnicolau Mare s-au înarmat într-o seară mai aproape, mai unită, împreună pentru Colectiv, dar în special pentru viitor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore