ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O firmă din Iaşi se ocupă cu studiile de fezabilitate a Pasajelor Jiul, Popa Şapcă şi Solventul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anul acesta au fost întocmite noi studii de fezabilitate pentru pasajele Jiu, Solventul şi Popa Şapcă care pe care administraţia locală doreşte să le reabiliteze şi să le facă mult mai funcţionale.

Licitaţia pentru realizarea noilor studii a fost câştigată de POD PROIECT SRL din Iaşi având în vedere că obiectivele vechilor analize de fezabilitate erau depăşite.

Iată ce obiective au noile studii de fezabilitate pentru pasajul Jiul şi Popa Şapcă:

PASAJUL JIU

Lărgirea străzii Jiul la 4 benzi de circulaţie, racordurile cu străzile adiacente (strada Jiul cu splaiul N.Titulescu şi Nera cu Circumvalaţiunii), intersecţia dintre b-dul Republicii şi str. Jiul s-a proiectat ca şi intersecţie semaforizată

PASAJUL POPA ŞAPCĂ

Blv. Antenei se lărgeşte la 4 benzi de circulaţie (de la strada A.Demetriade până la intersecţia cu Calea Sever Bocu), giraţie pentru Blv. Antenei cu Inelul II de circulaţie, racordurile cu străzile adiacente ) str.Popa Şapcă cu Vasile Lucaci, C-tin Brâncuşi şi Bucureşti), intersecţia dintre străzile Popa Şapcă – strada A.Demetriade – Blv. Antenei
PASAJUL SOLVENTUL

În primul rând o subtraversare la calea ferată în continuarea Căii Bogdăneştilor pentru că dacă veniţi pe Calea Bogdăneştilor vedeţi că la un moment dat este întreruptă de liniile de cale ferată. Vorbim de o subtraversare care în mod normal trebuie să se continue cu un pod peste Bega, pe partea cealaltă având Bulevardul Dâmboviţa. Sunt două lucrări: pasajul subteran şi podul peste Bega. Avem nevoie pentru a închide inelul patru, pe partea de vest a oraşului, de acest pod care să lege Calea Bogdăneştilor de Bulevardul Dâmboviţa astfel încât să nu avem circulaţie întreruptă, iar pe partea de est de un pod pe strada Bobâlna, care să lege partea de sud cu partea de est” – a afirmat fostul viceprimar, Sorin Grindeanu.

Pentru toate cele trei studii de fezabilitate au avut alocaţi aproximativ 2500 euro. Lucrările propriu-zise vor începe în decursul anului 2014.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore