Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăAlianța Creștin Liberală își desemnează mâine candidatul pentru alegerile prezidențiale

Alianța Creștin Liberală își desemnează mâine candidatul pentru alegerile prezidențiale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Faţă de Partidul Social Democrat, Alianța Creștin Liberală are o ”abordare nouă, proaspătă, dorinţa de schimbare şi două echipe care vor face o campanie excepţională” susțin reprezentanții acesteia prin intermediul unui comunicat de presă.

Începând de luni, 11 august 2014, ACL va începe acțiunea de strângere de semnături pentru candidatul desemnat. ”Vom avea în foarte scurt tot setul necesar pentru o precampanie și o campanie de succes pentru candidatul nostru. Suntem convinși că ACL va da viitorul președinte al României” se mai arată în documentul emis de biroul de presă al Alianței.

Potrivit calendarului adoptat în ședința Consiliului de Conducere al ACL, duminică, 31 august, va avea loc, la Iași, reuniunea Grupurilor Parlamentare reunite ale ACL, unde vor fi prezentate inițiativele legislative pentru noua legislatură.

În datele de 5 și 6 septembrie, la Brașov, va avea loc Liga Aleșilor Locali ai Alianței Creștin-Liberale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare