Rueil-Malmaison-impots-locaux
SF impots-locaux

Primarul Timişoarei – Nicolae Robu a fost invitat să ia parte la expoziţia artistică „Sculptura. Sculpturi contemporane timişorene” organizată în oraşul francez înfrăţit Rueil-Malmaison cu ocazia aniversării a 20 de ani de la semnarea acordului de înfrăţire între cele două oraşe.

. Acesta a vizitat, în perioada 21-23 noiembrie, Parisul, oraşul Rueil-Malmaison, Atelierul Grognard şi Expoziţia „Sculptura. Sculpturi contemporane timişorene„. A discutat cu reprezentanţii locali ai oraşului francez pe teme culturale şi a participat la diverse evenimente culturale franceze.

Vernisajul expoziţiei de sculptură timişoreană a avut loc în data de 20 septembrie, adăpostită de Atelierul „Gronard” din oraşul francez Rueil-Malmaison în perioada 20 septembrie – 25 noiembrie. Expoziţia a prezentat lucrările a 12 sculptori contemporani timişoreni şi a fost organizată de Primăria oraşului Rueil-Malmaison, Primăria Municipiului Timişoara şi Fundaţia Culturală „Triade”.

Cea mai mare bucurie – am participat la vernisajul expoziţiei cu lucrările timişorenilor de artă plastică, lucrări foarte apreciate. Artişti foarte buni, ambasadori ai Timişoarei.” – a declarat primarul Nicolae Robu în timpul şedinţei de consiliu de ieri – 10 decembrie. „În aceaşi hală înconjuraţi de diversele opere artistice am asistat la un concert Enescu cu tineri interpreţi francezi, indieni, coreeni, etc. M-am simţit foarte bine ca român în Franţa, la doi paşi de Paris.

Sursa foto: impots-locaux

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.