Expoziţie timişoreană în Franţa, primarul Nicolae Robu a fost în vizită

Date:

Primarul Timişoarei – Nicolae Robu a fost invitat să ia parte la expoziţia artistică „Sculptura. Sculpturi contemporane timişorene” organizată în oraşul francez înfrăţit Rueil-Malmaison cu ocazia aniversării a 20 de ani de la semnarea acordului de înfrăţire între cele două oraşe.

. Acesta a vizitat, în perioada 21-23 noiembrie, Parisul, oraşul Rueil-Malmaison, Atelierul Grognard şi Expoziţia „Sculptura. Sculpturi contemporane timişorene„. A discutat cu reprezentanţii locali ai oraşului francez pe teme culturale şi a participat la diverse evenimente culturale franceze.

Vernisajul expoziţiei de sculptură timişoreană a avut loc în data de 20 septembrie, adăpostită de Atelierul „Gronard” din oraşul francez Rueil-Malmaison în perioada 20 septembrie – 25 noiembrie. Expoziţia a prezentat lucrările a 12 sculptori contemporani timişoreni şi a fost organizată de Primăria oraşului Rueil-Malmaison, Primăria Municipiului Timişoara şi Fundaţia Culturală „Triade”.

Cea mai mare bucurie – am participat la vernisajul expoziţiei cu lucrările timişorenilor de artă plastică, lucrări foarte apreciate. Artişti foarte buni, ambasadori ai Timişoarei.” – a declarat primarul Nicolae Robu în timpul şedinţei de consiliu de ieri – 10 decembrie. „În aceaşi hală înconjuraţi de diversele opere artistice am asistat la un concert Enescu cu tineri interpreţi francezi, indieni, coreeni, etc. M-am simţit foarte bine ca român în Franţa, la doi paşi de Paris.

Sursa foto: impots-locaux

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare