Expoziţie timişoreană în Franţa, primarul Nicolae Robu a fost în vizită

- Advertisement -

Primarul Timişoarei – Nicolae Robu a fost invitat să ia parte la expoziţia artistică „Sculptura. Sculpturi contemporane timişorene” organizată în oraşul francez înfrăţit Rueil-Malmaison cu ocazia aniversării a 20 de ani de la semnarea acordului de înfrăţire între cele două oraşe.

. Acesta a vizitat, în perioada 21-23 noiembrie, Parisul, oraşul Rueil-Malmaison, Atelierul Grognard şi Expoziţia „Sculptura. Sculpturi contemporane timişorene„. A discutat cu reprezentanţii locali ai oraşului francez pe teme culturale şi a participat la diverse evenimente culturale franceze.

Vernisajul expoziţiei de sculptură timişoreană a avut loc în data de 20 septembrie, adăpostită de Atelierul „Gronard” din oraşul francez Rueil-Malmaison în perioada 20 septembrie – 25 noiembrie. Expoziţia a prezentat lucrările a 12 sculptori contemporani timişoreni şi a fost organizată de Primăria oraşului Rueil-Malmaison, Primăria Municipiului Timişoara şi Fundaţia Culturală „Triade”.

Cea mai mare bucurie – am participat la vernisajul expoziţiei cu lucrările timişorenilor de artă plastică, lucrări foarte apreciate. Artişti foarte buni, ambasadori ai Timişoarei.” – a declarat primarul Nicolae Robu în timpul şedinţei de consiliu de ieri – 10 decembrie. „În aceaşi hală înconjuraţi de diversele opere artistice am asistat la un concert Enescu cu tineri interpreţi francezi, indieni, coreeni, etc. M-am simţit foarte bine ca român în Franţa, la doi paşi de Paris.

Sursa foto: impots-locaux

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img