Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sebastian Răducanu reacționează în urma acuzelor aduse de Nicolae Robu. Edilul Timișoarei a fost îndemnat să răspundă public la 3 întrebări

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °

La foarte scurt timp după ce Nicolae Robu a avut o nouă ieșire pe rețelele de socializare, prin care a susținut că PSD-ul duce o campanie de intoxicare a populației și că ar trebui să le fie rușine, social democrații au ținut să răspundă acestor acuze printr-un comunicat de presă trimis de președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu. Conform spuselor președintelui PSD Timișoara, atacul lui Nicolae Robu „nu are corespondent în realitate” și el încearcă să-și „mascheze eșecurile sub paravanul unor așa-zise reușite”.

După ce inițial Nicolae Robu a spus că PSD nu face nimic altceva decât să lanseze zvonuri cum că proiectul „Centrul istoric” nu va fi gata la timp și că se vor pierde fonduri europene, Sebastian Răducanu i-a reamintit primarului Timișoarei: „nu PSD a adus în discuție posibilitatea pierderii celor 112 milioane de lei – fonduri europene – ci ADR 5 Vest”.

Cu referire la clasamentul întocmit de Nicolae Robu, unde edilul a clasat Timișoara în preajma locului 1 la capitolul absorbției fondurilor europene, Sebastian Răducanu l-a catalogat drept „amuzant”. După ce a ținut să reamintească de cele 4000 de locuri de parcare prezentate de Nicolae Robu în bilanțul anilor de mandat, neexistente încă, primarul Timișoarei a fost acuzat de „mârșăvie” și de faptul că omite adevărul.

Mai mult, edilului Timișoarei i s-a solicitat public să răspundă la trei întrebări:

Care sunt măsurile luate de la avertismentul ADR 5 Vest?

Ce se va întâmpla dacă acest avertisment se adeverește?

Care este planul concret al Primăriei Timişoara pentru proiectul „Timişoara Capitală Culturală Europeană?.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare