ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cantonamentul lui Poli aduce „noutăţi” sub ochii fanilor. Doi puşti convocaţi la echipa naţională

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli va efectua primul cantonament chiar la Timişoara, în cadrul Complexului Sportiv Dan Păltinişanu. Antrenamentele din cursul acestei săptămâni vor fi deschise publicului, elevii lui Şunda putând fi urmăriţi zilbic de la ora 10:00, respectiv 16:00, pe terenurile de antrenamente.

Încă trei noutăţi?

Astăzi s-au alăturat, celor anunţaţi iniţial, în cantonament încă trei jucători cu care clubul de pe Bega a ajuns la un acord de principiu. Primul, şi poate cel mai important, ar putea fi Marius Staicu – atacant de 26 de ani, venit de la Metalul Reşiţa (Liga a II-a, Vest)Ceilalţi doi sportivi care fac pregătirea centralizată alături de elevii lui Şunda sunt Hrvoje Spahija (fundaş, 25 de ani) şi Esmir Ahmetovic (mijlocaş, 23 de ani) care au fost testaţi în trialurile organizate de staff-ul lui Poli, ajungându-se la un acord de principiu şi cu ei, pentru a fi cooptaţi la clubul prim-divizionar.

Alb-negrii mai anunţă ca „suntem în negocieri şi cu jucătorii Edon Hasani (mijlocaş, 22 de ani) şi Danijel Morariju (fundaş, 23 de ani)” prin intermediul site-ului oficial.

Aceeaşi sursă informează că doi intre elevii lui Şunda au fost convocaţi la echipa naţională Under 19. Cristi Bărbuţ şi Cristian Bocşan se vor afla, în perioada 21 – 30 ianuarie 2014 la Mogoşoaia, pentru o acţiune a naţionalei U19 României. Cei doi polişti vor fi alături de lotul reprezentativ la Mogoşoaia, până-n 27 ianuarie, pentru ca apoi să fie prezenţi la un turneu internaţional în localitatea italiană Frosinone.

Juniorii Mădălin Livan, Vlad Dragomir şi Daniel Rogoveanu se pregătesc de asemenea cu echipa de seniori, chiar dacă nu sunt convocaţi „oficial” în cantonamentul din această perioadă. „Ei vor fi prezenţi la antrenamente, având în acelaşi timp şi obligaţii şcolare” anunţă acspoli.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore