Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalPilotul avionulului care a aterizat forţat, ADRIAN IOVAN, A MURIT

Pilotul avionulului care a aterizat forţat, ADRIAN IOVAN, A MURIT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cele şapte victime ale accidentului aviatic petrecut luni, 20 ianuarie 2014, în judeţul Cluj au fost găsite de un pădurar, conform anchetatorilor.

Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, la rândul său, că pilotul este mort şi că avionul „este făcut praf” scrie agenţia Mediafax. „O persoană a fost dusă pe braţe la un drum, iar ceilalţi cinci răniţi au venit pe picioarele lor, însă niciunul nu este bine. Vă daţi seama că este un avion care a căzut. Avionul este făcut praf”, a spus Petrescu.

Pilotul Adrian Iovan avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor. Iovan avea doar 54 de ani şi o carieră bogată ca pilot, acesta fiind angajat în trecut atât la compania Tarom cât şi la BlueAir.

Foto:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare