Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ÎNCĂ UN MORT ca urmare a accidentului aviatic în care şi-a pierdut viaţa Adrian Iovan

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

După ce în noaptea de luni spre marţi, 21 ianuarie 2014, Ministerul Afacerilor Interne a confirmat oficial decesul pilotului aeronavei care transporta un echipaj medical de la Bucureşti spre Oradea, fiind vorba despre cunoscutul Adrian Iovan, marţi dimineaţă, în jurul orei 8:00, salvatorii au găsit o studentă care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în Munţii Apuseni. Tânăra era studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi a fost găsită în stop-cardio respirator de echipajele deplasate la faţa locului. Studenta făcuse stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la nivelul membrelor, al bazinului, la coloana cervicală şi o temperatură a corpului de numai 18 grade.

Adrian Iovan, pilotul avionului aterizat forţat în Munţii Apuseni, a decedat şi el în urma incidentului, toate celelalte cinci persoane aflate în avion, cu excepţia celor doi decedaţii, fiind în acest moment internaţi la Unitatea de Primire Urgenţe Nr.1 de la Cluj-Napoca.

Foto: Arhivă, www.rawstory.com

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare