biea_skeete

Pugilistul timişorean Flavius Biea a avut parte de trei sparring-uri în capitala Angliei, Londra, acolo unde pregătește meciul cu venezueleanul Yeison Gonzalez, programat sâmbătă seară, la Arad.

Unul dintre adversarii de sparring pe care i-a întâlnit Flavius Biea a fost Bradley Skeete, un boxer englez aflat pe poziţia a 42-a în clasamentul mondial. În vârstă de 31 de ani, acesta are 28 de victorii şi doar două înfrângeri în ringul profesioniştilor.

„A fost un sparring ce îmi va prinde bine pentru meciul din 17 noiembrie împotriva pugilistului venezuelean. Fără aceste sparring-uri îmi este foarte greu să-mi văd nivelul actual, de aceea aleg înaintea meciurilor importante să vin în Anglia în cantonament. Am ales Londra întrucât ştiam că aici o să am un sparring mai bun în această perioadă decât la Manchester”, a declarat Flavius Biea.

Meciul cu numărul 17 la profesionişti, al lui Flavius Biea, a fost inclus în cadrul ediţiei cu numărul doi a „Galei Campionilor”, eveniment programat sâmbătă, 17 noiembrie 2018, la Arad, în organizarea celor de la Ruben Stoia Boxing Club. Duelul dintre Biea şi Gonzalez va avea loc în main-event, iar în joc va fi pusă centura inter-continentală IBA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here