Duelul dintre Flavius Biea şi Robert Cristea a început, în afara ringului

- Advertisement -

Bucureşteanul Robert Cristea, cu experienţa sa bogată, speră că va avea nevoie doar de câteva runde pentru a-şi învinge adversarul prin knock-out. „Mă pregătesc intens, sunt gata să fac un meci cât mai frumos la Timişoara. Flavius este un boxer mai tânăr, talentat, dar eu am experienţă. Am boxat în trecut şi cu antrenorul lui, sper să îl bat în primele reprize. Eu cred că are încredere mare în antrenorul său Oktay Urkal, dar cred că e diferenţă mare faţă de 2007 când am boxat cu el. Flavius are avantajul publicului de partea lui, dar eu am boxat în Europa şi sunt pregătit pentru această întâlnire” a declarat sportivul care vine din capitală pentru această partidă.

De cealaltă parte, favoritul publicului din Timişoara, Flavius Biea este sigur pe el şi îşi avertizează adversarul să nu îşi facă speranţe mari de la acest meci. „Sper să nu vii cu gânduri prea mari şi mai sper că ai făcut multe abdomene pentru meciul acesta. Să vorbim în ring, dar îţi transmit: să faci multe, multe abdomene, o să ai nevoie. Suntem doi boxeri şi trebuie să ne facem treaba, cine e mai antrenat şi mai bun să câştige, mesajul pe care ţi-l retransmit este să fii bine antrenat” a spus Biea, înainte de confruntarea de sâmbătă.

Biea şi Cristea luptă pentru titlul naţional la box profesionist, într-o partidă în 8 runde. Gala pugilistică va avea cinci meciuri de profesionişti, ce se vor disputa în ringul amenajat pe parchetul Sălii „Constantin Jude”. Celelalte meciuri vor avea loc între Ciprian Apodăresei şi Andrei Kovacs, Denis Krieger şi Gheorghe Satran, Nikola Milancic şi Cătălin Stan, respectiv cel dintre Sorin „Pantera” Tănăsie şi Mihai Cristian Nicolae.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Gala „Noaptea Spartanilor 2”, cu Flavius Biea in main-event, LIVE la TV

Pugilistul timișorean Flavius Biea va boxa pe data de...

Pugilistul Flavius Biea, sparring la nivel inalt in Marea Britanie

Pugilistul timişorean Flavius Biea a avut parte de trei...

Timisoreanul Flavius Biea va intalni un boxer din Venezuela la „Gala Campionilor”

Cel de-al 17-lea meci pe care pugilistul timișorean Flavius...

Flavius Biea trage tare pentru titlul naţional la profesionişti

Pregătirea lui Flavius Biea continuă la Timişoara. El se...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img