Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Unde dai şi unde crapă?” Bărbat din judeţul Vaslui, dat în urmărire generală, prins de poliţiştii locali din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali care îşi desfăşurau acţiunile de patrulare în Complexul Studenţesc din Capitala Banatului au depistat, în seara zilei de joi, 20 martie 2014, în jurul orei 19:00, un urmărit general.

Oamenii legii l-au observat pe bărbat în momentul în care a aruncat pe jos chiştoace de ţigări în faţa sediului unei bănci situat pe Aleea Studenţilor colţ cu Str. Daliei. În momentul identificării s-a stabilit că acesta se numeşte S. Mihăiţă, are 42 de ani şi este din Oşeşti, judeţul Vaslui.

Acesta figura în baza de date ca fiind dat în urmărire generală având pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la un an şi şase luni pentru abandon de familie. Bărbatul a fost predat poliţiştilor de la Secţia 2 în vederea continuării procedurilor legale în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare