ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Reprezentantul Timişoarei, Flavius Biea, începe drumul spre titlul european la Gala „Timişoara – Capitala Boxului”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Amatorii boxului din Vestul ţării sunt aşteptaţi pentru a fi alături şi a-l susţine pe Flavius Biea în încercarea acestuia de face primul pas spre titlul european, în meciul în care timişoreanul în va avea ca adversar pe Robert Cristea.

Sâmbătă, 29 martie 2014, Timişoara va fi gazda meciului în care se pune la bătaie centura pentru titlul naţional la categoria semimijlocie. În cadrul Galei, care se va numi „Timişoara – Capitala Boxului”, vor avea loc cu cinci meciuri la profesionisti, unul mai tare ca celălalt, pugilistul care reprezintă Timişoara la cel mai înalt nivel al aestui sport, Flavius Biea, urmând a lupta cu Cristea pe durata a opt reprize.

Va fi meciul vedetă al unei seri de spectacol total în care vor mai urca în ring „Pantera” Tănăsie, Denis Krienger, Apodăresei Ciprian şi Nicola Milacic.

Meciul programat în Gala organizată de C.S. Banatul Timişoara, în parteneriat cu Primăria Timişoara, reprezintă doar primul pas pe care Flavius îl face în dorinţa sa de a obţine centura de campion european. El îi va avea alături în efortul său pe câţiva dintre cei mai importanţi boxeri români, Mihai Leu fiind unul dintre invitaţii speciali ai Galei.

Desigur, din ring nu vor lipsi deja celebrele animatoare, iar atmosfera va fi una de cel mai înalt nivel.

Flavius Biea este născut la Arad, dar de la o vârstă fragedă se antrenează la Timişoara, la sala unchiului său, Gheorghe Biea, el reprezentând cu mândrie oraşul de pe Bega la cel mai înalt nivel. Flavius se poate lăuda cu un bilanţ excelent la profesionişti: şase victorii din şase meciuri desfăşurate, dintre care trei prin knock-out. La amatori el a fost multiplu campion european şi mondial la cadeţi şi juniori. În vârstă de 24 de ani pugilistul timişorean are ca scop final titlul european la categoria sa.

Boxerul bucureştean Robert Cristea are 31 de ani, 1,70 metri înălţime, iar palmaresul său include la profesionişti 4 victorii, toate prin prin knock out, şi 27 de înfrângeri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore