Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportReprezentantul Timişoarei, Flavius Biea, începe drumul spre titlul european la Gala "Timişoara...

Reprezentantul Timişoarei, Flavius Biea, începe drumul spre titlul european la Gala „Timişoara – Capitala Boxului”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Amatorii boxului din Vestul ţării sunt aşteptaţi pentru a fi alături şi a-l susţine pe Flavius Biea în încercarea acestuia de face primul pas spre titlul european, în meciul în care timişoreanul în va avea ca adversar pe Robert Cristea.

Sâmbătă, 29 martie 2014, Timişoara va fi gazda meciului în care se pune la bătaie centura pentru titlul naţional la categoria semimijlocie. În cadrul Galei, care se va numi „Timişoara – Capitala Boxului”, vor avea loc cu cinci meciuri la profesionisti, unul mai tare ca celălalt, pugilistul care reprezintă Timişoara la cel mai înalt nivel al aestui sport, Flavius Biea, urmând a lupta cu Cristea pe durata a opt reprize.

Va fi meciul vedetă al unei seri de spectacol total în care vor mai urca în ring „Pantera” Tănăsie, Denis Krienger, Apodăresei Ciprian şi Nicola Milacic.

Meciul programat în Gala organizată de C.S. Banatul Timişoara, în parteneriat cu Primăria Timişoara, reprezintă doar primul pas pe care Flavius îl face în dorinţa sa de a obţine centura de campion european. El îi va avea alături în efortul său pe câţiva dintre cei mai importanţi boxeri români, Mihai Leu fiind unul dintre invitaţii speciali ai Galei.

Desigur, din ring nu vor lipsi deja celebrele animatoare, iar atmosfera va fi una de cel mai înalt nivel.

Flavius Biea este născut la Arad, dar de la o vârstă fragedă se antrenează la Timişoara, la sala unchiului său, Gheorghe Biea, el reprezentând cu mândrie oraşul de pe Bega la cel mai înalt nivel. Flavius se poate lăuda cu un bilanţ excelent la profesionişti: şase victorii din şase meciuri desfăşurate, dintre care trei prin knock-out. La amatori el a fost multiplu campion european şi mondial la cadeţi şi juniori. În vârstă de 24 de ani pugilistul timişorean are ca scop final titlul european la categoria sa.

Boxerul bucureştean Robert Cristea are 31 de ani, 1,70 metri înălţime, iar palmaresul său include la profesionişti 4 victorii, toate prin prin knock out, şi 27 de înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea are ”urmas” la profesionisti! Boxerul timişorean Andrei Mihai ii calca pe urme

Andrei Mihai, un tânăr talentat obişnuit cu podiumul campionatelor naţionale de amatori, vrea să-i...

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta...

Gala „Noaptea Spartanilor 2”, cu Flavius Biea in main-event, LIVE la TV

Pugilistul timișorean Flavius Biea va boxa pe data de 28 iunie, în cadrul main-event-ului...