„Mulţumesc hoţilor care noaptea trecută mi-au spart casa, considerând probabil că noi, toţi sportivii români, suntem bogaţi… greşit (cu excepţia fotbaliştilor) ;))), şi care au plecat aproape cum au venit. De fapt singura comoară din casa mea sunt cele peste 300 de trofee care nu au prezentat interes pentru ei!!! Rugămintea mea e ca pe viitor să încercaţi uşa, nu îmi mai distrugeţi geamurile că nu am nimic de ascuns! Mulţumesc anticipat!” a scris Cătălin Cazacu, făcând haz de necaz, pe Facebook.

Contactat de Vocea Timişului, sportivul a confirmat fapta. „Totul s-a întâmplat azi dimineaţă. Nu aveau ce să fure, să fugă cu televizorul în spinare? Probabil căutau bani, bijuterii, eu mai ştiu? Nu am aşa ceva” ne-a spus pilotul clubului Taifun Racing.

Pantofarul umblă cu pantofii rupţi

Deşi Cazacu deţine o societate care se ocupă, culmea, cu protecţie şi pază, acesta nu avea, până azi, montat un sistem de alarmă şi nicio măsură de securitate suplimentară nu luase pentru propriul domiciliu. „Ştiţi cum e vorba aceea: pantofarul umblă cu pantofii rupţi, croitorul cu hainele descusute, mecanicul are maşina stricată… aşa şi eu… fără alarmă! Ce să fac acum? Am montat-o azi…” ne-a dezvăluit Cazacu, care spune că pe viitor va apela la angajaţii firmei pe care o conduce, în cazul în care acest gen de probleme se vor repeta.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.