ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişorenii, chemaţi să militeze împotriva demolării USZODA. Deocamdată printr-o petiţie online

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorenii care iubesc istoria oraşului sunt invitaţi să îşi exprime deschis opinia contrară faţă de planul anunţat de primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, privind demolarea bazei sportive Uszoda. Deşi în trecut promitea că va reabilita baza lăsată în paragină, odată ajunsă în proprietatea primăriei baza Uszoda nu a mai fost de interes pentru municipalitate. Edilul Nicolae Robu a anunțat recent ca Uszoda va deveni o amintire, demolarea fiind necesară pentru creșterea spațiului Parcului Central.

„Construită în 1926, bază de agrement cunoscută de către timișoreni drept USZODA, a fost ștrandul unde au învățat să înoate majoritatea localnicilor. După Revoluție, aflându-se în patrimoniul Min. Învățământului, a fost abandonată. De peste un an Primăria Timișoara a obținut-o în patrimoniu, iar atunci primarul Robu (în campanie electorală!) promitea timișorenilor renașterea acestei baze de agrement! Azi s-a răzgândit și vrea să o demoleze, pentru „mărirea suprafeței Parcului Central” …. Dacă ești timișorean adevărat, semnează-tu și apropiații tăi, pentru a împiedică demolarea acestui loc drag al nostru și a determină administrația locală-respectiv pe Nicolae Robu să-și respecte promisiunea! SALVAȚI USZODA! NU demolării! DA reamenajării!”, scrie în petiția care poate fi semnată aici.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore