Chirilă-Raul-Andrei-zis-Cobra4

Chirilă Raul-Andrei zis (Cobra), un tânăr de doar 18 ani, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă în jurul orei 06:00 în localitatea Cheveresul Mare, unde a intrat cu autoturismul într-un cap de pod.

Tânărul care a petrecut aproape toată noaptea într-un un club de manele de pe Calea Aradului, unde a consumat alcool cu nişte prieteni, s-a urcat băut la volan şi a plecat prin oraş. Un echipaj al poliţiei rutiere aflat în patrulare, l-a oprit pe tânăr pentru un control de rutină la intersecţia străzilor Calea Aradului cu strada Liege, în jurul orei 03:15 minute. În autoturism se aflau trei tineri, iar după verificarea documentelor, poliţistul a trecut la testarea şoferului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri, l-au urcat pe tânăr în autospecială şi s-au deplasat cu acesta la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara, pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Tânărul şofer care avea permis de doar câteva luni, a fost foarte cooperant cu poliţiştii şi a recunoscut că a consumat câteva beri într-un club cu prietenii. Soferul chiar regreta că a făcut prostia să se urce băut la volan şi le-a promis poliţiştilor că e pentru prima şi ultima oară când el mai face aşa ceva.

La un moment dat, unul din prietenii lui rămaşi în autoturism pe Calea Aradului, şi-a făcut apariţia la spital pentru a afla ce se întâmplă cu şoferul. Poliţiştii i-au explicat că mai durează puţin până termină de recoltat cea de-a doua probă de sânge şi după aceea pot să plece împreună. Acesta avea cheile autoturismului la el şi le-a spus poliţiştilor că îl aşteaptă să meargă împreună la el acasă (acesta locuind în Timişoara) iar a doua zi vor suna pe cineva să vină după autoturism. Poliţiştii i-au atras atenţia şoferului, că nu mai are voie să conducă autoturismul pe drumurile publice şi dacă doreşte să ia maşina de la locul unde a rămas, să sune pe cineva cu permis de conducere şi să-i ducă maşina până acasă. Imediat ce poliţiştii au terminat de recoltat şi a doua probă de sânge, cei doi tineri au plecat împreună pe jos.

Nu ştim de ce Raul nu s-a mai dus la prietenul lui să se odihnească până a doua zi, dar acesta şi-a luat autoturismul şi a plecat spre casă cu riscul ca poliţiştii să-l prindă din nou băut la volan şi să-i întocmească un nou dosar penal. Din păcate pentru tânăr, drumul lui spre casă s-a oprit în localitatea Cheveresul Mare, unde acesta a intrat cu autoturismul într-un cap de pod şi a decedat pe loc. Înmormântarea va avea loc în comuna Sârbova, miercuri 13 ianuarie, la ora 13:00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.