Nicolae-Robu-presedintele-PNL-Timis
Foto: Constatin Duma

Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova erau date care gazde sigure pentru cinci viitoare spitale regionale, alături de București. Deși acestea se bazau pe fonduri europene, bani nerambursabili în cea mai mare parte, orașul de pe Bega ”sare din schemă” pentru că așa dorește PSD și Victor Ponta, iar asta incită din nou spiritele politice la nivel local. Cel mai ”fioros” este același Nicolae Robu, adversarul cel mai de temut din plan regional pentru PSD și contestatar vehement al prezidențiabilului Victor Ponta.

”IATĂ, SE CONFIRMĂ CĂ GUVERNUL PONTA NU VA FACE SPITAL REGIONAL ÎN TIMIȘOARA!

Cu mai mulți ani în urmă, a fost generată ideea de a se construi în România un număr de spitale de excelență, la nivel macroregional -idee, în opinia noastră, foarte bună-. De patru astfel de spitale s-a vorbit, în primele, în afara capitalei, patru oraşe ale ţării: Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Craiova. Iată că acum, când exercițiul financiar european 2014-2020 este pe punctul de a starta și în România, în sfârşit, PSD, Victor Ponta și Guvernul lor anunță că Timișoara nu va fi pe listă, confirmând ceea ce aflaserăm noi că se prefigurează, cu mai mult timp în urmă, când am luat atitudine şi am făcut demersuri -atât oficiale, cât şi mediatice-, pentru corectarea situaţiei. Timişoara rămâne, în continuare, cu ZERO LEI alocaţi proiectelor sale aflate în jurisdicţia Guvernului -centura, racordul 2 la autostradă, gara, teatrul/opera, sinagoga, bazinul de înot olimpic, sala polivalentă de 15 000 de locuri-, până şi acei bani pentru spitalul de copii, de care s-a tot făcut tapaj, nefiind, de fapt, încă, primiţi! Nu ne lamentăm, constatăm doar, altfel, noi ne vedem de drumul nostru şi continuăm modernizarea şi înfrumuseţarea în forţă a oraşului din venituri proprii şi fonduri europene” a scris Nicolae Robu, pe Facebook, acolo unde este în contact permanent cu timișorenii.

Edilul timișorean vrea să afle de la ”prietenii” săi de pe Facebook, mai exact de la cei care au dat ”Like” paginii sale ofiale, dacă aceștia vor vota sau nu cu Victor Ponta și dacă nu, care este motivul pentru care nu o vor face.

Foto: Constantin Duma

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here