ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Experții în energie ai viitorului, instruiți de Enel România. Ce învață studenții de la UPT

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Studenții de la Universitatea Politehnică București, Universitatea Ovidius Constanța și Universitatea de Construcții vor avea posibilitatea de a practica în departamentele Rețea, Operațiuni de Rețea și Dezvoltare a rețelei ale Enel Distribuție Muntenia și Dobrogea (primul program de practică care implică 49 de elevi), în departamentele Marketing, Suport Vânzări, Aprovizionare și Achiziții Publice ale Enel Energie și Enel Servicii Comune (al doilea program, care implică 2 studenți), precum și în departamentele Servicii Generale și Facility Management ale Enel Servicii Comune (al treilea program, care implică 9 elevi).

Studenții se vor roti în cadrul departamentelor pentru a avea o expunere extinsă la locul de muncă, pentru fiecare dintre programele de practică. În fiecare departament de practică, aceștia vor fi supravegheați de un tutore Enel, care le va oferi sprijin și feedback.

Mai mult, 39 de studenți de la Universitatea Politehnică Timișoara vor putea afla totul despre rețea de la specialiștii Enel Distribuție Banat.

Programele de practică vor avea loc între iunie și septembrie 2015. Studenții au aplicat pentru practică în Enel prin intermediul universităților pe care le urmează. Acestia au fost selectați în urma unui interviu în cadrul companiei. Absolvenții programelor de practică primesc un certificat, precum și recomandări, dacă este necesar. În plus, vor fi incluși în baza de date a studenților și viitorilor absolvenți a companiei, crescând șansele acestora de a ocupa o poziție de entry-level vacant în viitor, în cadrul Enel România.

În 2014, un număr de 55 de studenți au participat la programele de practică organizate de Enel România.

Pe lângă programele de practică pentru studenți, Enel organizează anual activități de tip „vizită în companie” (anul trecut astfel de activități au implicat 225 elevi), precum și stagii pentru elevii de liceu (~ 250 de elevi au participat anul trecut în toate cele trei regiuni deservite de companie).

Programele de practică Enel România oferă un cadru adecvat pentru ca studenții să experimenteze și să pună în practică conceptele teoretice învățate în școală. Prin implementarea unor astfel de programe de învățare flexibilă, compania contribuie la dezvoltarea carierei studenților, ajutându-i să-și clarifice obiectivele legate de carieră și factorii care motivează să atingă aceste obiective.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore