Șantierul-de-pe-strada-Podeanu02

Zona din jurul stadionului „Dan Păltinișanu”, care a fost supusă unor lucrări importante, este aproape de finalizare. Printre singurele ajustări care mai trebuie făcute se numără trasarea celor patru piste pentru plimbări pietonare, cele destinate bicicliștilor și roller-ilor, precum și cele pentru alergat. În total, spațiul este de nouă metri lățime.

„Este în discuție să facem pista de plimbare cu cea de alergare cumulată, astfel va rămâne mai mult spațiu pentru una dintre celelalte piste, însă vom vedea la fața locului. În săptămâna aceasta vom da în folosință lucrarea amenajată în jurul stadionului”, a precizat primarul Nicolae Robu.

Și pe strada Podeanu sunt terminate cele două sensuri giratorii, din zona Novatim, respectiv cel de la intersecția dintre strada Podeanu și care duce spre club Heaven, prin spatele LPS Banatul. „Totul este și marcat, inclusiv locurile de parcare. Astăzi se lucrează la ultimele operații în intersecția dintre strada Surorile Martir Caceu și Aleea FC Ripensia, unde s-a creat încă o bandă pe o anumită porțiune”, a mai adăugat edilul Timișoarei.

Totuși, ultima porțiune dintre Baza II a Politehnicii Timișoara și până la strada Stan Vidrighin nu poate fi finalizată din pricina lucrărilor celor de la ENEL de ducere în subteran a liniilor de electricitate. „După ce ENEL-ul își termină treaba, în cel mult două săptămâni vom finaliza și partea respectivă”, a conchis primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.