ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Nicolae Robu, noi lămuriri asupra taxei de poluare impusă de Direcția Fiscală

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a ținut să aducă din nou lămuriri în ceea ce privește înștiințările trimise de către Direcția Fiscală celor care trebuie să plătească taxa de poluare la Garda de Mediu, însă nu desfășoară activități care degradează mediul înconjurător. Edilul îi liniștește pe aceștia, spunându-le că tot ceea ce trebuie să facă e să se prezinte la Direcția Fiscală, unde să depună o contestație prin care să explice că nu fac uz de codurile CAEN asupra cărora apare impunerea plății taxei despre care s-a făcut vâlvă.

Primarul Nicolae Robu le ia apărarea celor de la Direcția Fiscală, pe care i-a rugat și să fie deschiși cu cetățenii. „Vreau să fim corecți. Nu s-a greșit prin faptul că s-au trimis înștiințări că trebuie plătită o astfel de taxă celor care înșiși și-au trecut în obiectul de activitate domenii cu cod CAEN pentru care legea stabilește taxa. Direcția Fiscală nu a făcut decât să ia de la Registrul Comerțului evidențe și să-i înștiințeze pe cetățeni. Am cerut angajaților să aibă toată deschiderea iar acolo unde există temei, să se producă anularea respectivă”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Totuși, edilul i-a și mustrat pe cei de la Direcția Fiscală, spunând că în momentul în care au transmis înștiințările de plată a taxei, trebuiau să facă și precizările pe care el însuși le-a făcut cetățenilor, să le aducă la cunoștință că impunerea poate fi anulată.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore