Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu e foc și pară pe Guvernul Ponta după ce a anunțat că salariile bugetarilor rămân ”înghețate”. Cui ar da mai mulți bani

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Săptămâna aceasta Guvernul a anunțat că ”îngheaţă” salariile bugetarilor și în 2015. Singurele categorii de angajați de la stat care ar putea beneficia de mici ajustări fiind profesorii și cadrele medicale.

”S-au tot făcut promisiuni electorale până nu demult. Acum, când ar trebui să se și aloce bani, Guvernul ne anunță că salariile tuturor bugetarilor vor îngheța. După atâta îngheț, din 31 decembrie 2008, lumea s-a cam săturat. Evident că salariile inferioare sumei de 1.000 de lei sunt greu de suportat” a spus Nicolae Robu, primarul Timișoarei, în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul-șef al capitalei Banatului, cu atât mai mult cu cât este și profesor universitar, este profund dezamăgit de faptul că există profesori sau medici care câștigă sub 1.000 de lei pe lună. ”Cum să fii medic sau profesor, să fii performant în orice domeniu cu finanțare de la bugetul de stat cu salariul de sub 1.000 de lei pe lună? Faptul că nu s-a ajuns la o productivitate, la scară socială, care să permită un alt nivel de salarizare, trebuie imputat tot guvernelor. Pentru ultimii aproape trei ani responsabile sunt guvernele conduse de Victor Ponta, inclusiv acela din care au făcut parte și reprezentanți ai PNL” a mai comentat Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore